Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Theetuin Bloom

Annulering High Tea

Wanneer uw high tea reservering niet door kan gaan, dan verzoeken wij u vriendelijk dit op tijd door te geven, bij voorkeur uiterlijk 2 dagen van tevoren. Indien u annuleert op de dag zelf, dan zijn wij genoodzaakt om kosten aan u in rekening te brengen (Ook wanneer er 1 persoon onverhoopt toch niet mee kan). De kosten bedragen 50% van het high tea bedrag per persoon. 

Bij slecht weer zullen wij altijd een dag van tevoren contact met u opnemen over de doorgang van de high tea. 


Bestellingen

Bestellingen kunnen via de website, telefonisch of per e-mail worden doorgegeven. Als u een bestelling plaatst via onze webwinkel krijgt u hiervan altijd een bevestiging per email. Als dit niet het geval is dan is de bestelling niet aangekomen. U kunt dan contact opnemen via ons e-mailadres info@theetuin-bloom.nl .

Betaling

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Het verschuldigde bedrag kan betaald worden door middel van het over te maken op rekeningnummer NL 60 ASNB 0267 1426 41 t.n.v. Theetuin Bloom te 't Veld o.v.v. van uw naam en ordernummer. Ook bieden wij op onze website de mogelijkheid om te betalen via iDeal. Indien u de bestelling bij ons ophaalt dan beschikken wij over een pin-apparaat.

Levertijd

De levertijd is variabel en wij werken met bestellingen op maat. U kunt zelf aangeven wanneer u uw bestelling wenst op te halen.
Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij altijd contact met u op om de levertijd te bespreken. 

Verzending

Wanneer het mogelijk is om uw bestelling te verzenden dan zal dat geschieden via PostNL. De bestellingen zullen verzonden worden per pakketpost, tenzij deze netjes per gewone brievenbuspost verzonden kunnen worden. Indien de bestelling wordt verzonden per pakketpost, dan kunt u deze volgen via Track & Trace.

Theetuin Bloom is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de afleverwijze van de door u bestelde producten en niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending.

Wanneer het adres niet juist in de bestelling wordt doorgegeven en het pakket hierdoor retour wordt gezonden, zullen wij helaas genoodzaakt zijn om de verzendkosten opnieuw in rekening te brengen.   

Verzendkosten

Voor bestellingen die per pakketpost worden verzonden rekenen wij € 6,75 verzendkosten. (Nederland) De tarieven voor buitenlandse zendingen kunt u bij ons opvragen. Overige verzendingen zijn tegen het standaard posttarief van PostNL. 

Retourneren

Op alle producten van Theetuin Bloom is het retourrecht niet van toepassing omdat het gepersonaliseerde artikelen zijn.

Privacy

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief (indien daarvoor aangemeld). De persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Klachten

Wij verzoeken u de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Heeft u onverhoopt klachten over een door ons geleverd product, neem dan contact met ons op per email: info@theetuin-bloom.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk naar een oplossing zoeken.

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Theetuin Bloom. Zonder toestemming is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van de teksten en afbeeldingen van deze site.

© 2020 - 2024 Theetuin Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel