Onze theetuin

 

Midden in de polder van Noord-Holland en in het buitengebied van ons prachtige dorpje 't Veld ligt onze stolpboerderij.

In onze theetuin, uitkijkend over de weilanden, kunt u bij ons genieten van de rust, een goede kop koffie, heerlijke verse thee en natuurlijk ons huisgemaakt gebak. Ook verzorgen wij een uitgebreide High Tea en kunt u bij ons genieten van een lunch.

Onze theetuin is het perfecte startpunt of tussenstop voor uw fietstocht door onze mooie omgeving. Wij bieden oplaadpunten voor uw electrische fiets, zodat u en uw fiets weer opgeladen verder kunnen! 

 

 

 U kunt in onze theetuin pinnen en contant betalen

 Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in onze theetuin. Wel graag aangelijnd i.v.m. onze eigen dieren en om geen overlast te geven voor onze andere gasten

 Onze theetuin is rolstoelvriendelijk en bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn.
U kunt ons vooraf informeren en dan zorgen wij voor een tafel dichtbij de ingang of op de tegel-ondergrond.
Helaas hebben wij geen invalide toilet

 Op ons eigen terrein is parkeergelegenheid aanwezig. Wel verzoeken wij u vriendelijk om zo veel mogelijk op de fiets te komen, aangezien de plaatsen beperkt zijn. Langs de kant van de weg is geen gelegenheid voor parkeren ivm de doorgaande weg en fietspad!

 Omdat wij geen gelegenheid hebben om binnen te zitten is uw bezoek aan onze theetuin weersafhankelijk.
Wij hebben wel plek in onze gezellige stretchtent of veranda waar een heater brand tijdens de koudere dagen. Wanneer het slecht weer is, blijft onze theetuin helaas gesloten. Wij informeren u daarover op onze website en via onze social media.

 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Theetuin Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel