Onze producten

 

 

 

 

Veel klanten denken dat wij alleen maar thee schenken in onze theetuin, maar niets is minder waar!
In onze theetuin schenken wij de koffie van versgemalen koffiebonen van branderij Blanche Dael. 

Geniet bij ons van een heerlijke kop koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato.

Ook hebben wij een heerlijke kop warme chocolademelk gemaakt met de echte belgische chocolade van Callebaut. Uiteraard geserveerd met slagroom en marshmellows. 

     

 

 

 

 

Trots zijn wij op onze theekaart bij ons in de theetuin. Met zorg en liefde zoeken wij elk seizoen de heerlijkste theeën voor u uit. 

Wij zetten thee van losse kwaliteitsthee en u kunt bij ons kiezen uit ongeveer 25 soorten. Zwarte thee, witte thee, groene thee, rooibos & kruiden- en fruit infusies, wij hebben ze allemaal. 

Onze thee kopen wij in bij Blanche Dael, Puur thee Atelier en wij hebben daarnaast onze eigen verse 'selected by Bloom' thee.

 Bij ons in de theetuin kunt u nu ook genieten van de mooiste theebloemen.
Een belevenis waar u geniet van een 'schilderij in een glas'. De theebloemen serveren wij in een glazen theepot van 1.2 liter. Ook leuk om samen te genieten van de theebloem!

 

 

 

Al ons lekkers wat wij serveren in de theetuin is huisgemaakt! Geniet van een heerlijke grote punt appeltaart, kwarktaart, worteltaart of onze brownies. Elk weekend hebben wij daarnaast altijd 1 of meerdere heerlijke specials. Meestal bijpassend bij het seizoen.

Onze scones met topping zijn inmiddels bij velen favoriet en worden elke zaterdag en zondag vers gebakken. 

 

 

 

Naast koffie en thee hebben wij ook heerlijke verkoelende drankjes. Nieuw is onze Iced Latte met een vleugje chocolade. 
Ook onze SOOF-limonades met vers fruit mogen niet ontbreken, komt u alle 3 de smaken proeven? 

Een verse jus d'orange staat ook bij ons op de kaart en bieden wij verschillende soorten flesjes frisdrank. 

 

Wanneer het goed weer is zetten wij onze gezellige ijsfiets buiten met heerlijk Italiaans schepijs! 
Geniet van de verschillende smaken uit ons assortiment. Beschikbaar in een bakje of hoorntje. Of kies voor een extra genietmomentje met onze ijscoupes met vers fruit, slagroom en saus. Ook voor de kinderen hebben wij een uitgebreid kinderijsje met snoepjes. 

 

 

 

Ons paradepaardje van de theetuin is toch wel onze High Tea. Heerlijke zoete en hartige hapjes voor een gezellige ochtend of middag. Meer informatie over onze High Tea vind u op de speciale pagina die wij hebben gemaakt.  

 


U kunt ons ook bezoeken voor een gezellige lunch. Wij serveren ovenvers Rustiek brood met verschillende soorten beleg, heerlijk in combinatie met onze versgemaakte 'soup van de chef'. 
Ook serveren wij Tosti's in verschillende smaken of geniet van een heerlijke borrelplank die wij hebben samengesteld met de kaasjes en tapenades van Bolle Hendrik. 
Dat wordt genieten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Theetuin Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel