Menukaart

Koffie en Thee

In onze theetuin schenken wij de koffie en thee van Blanche Dael.
Maison Blanche Dael is de oudste ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij van Limburg. Sinds 1878 brandt Blanche Dael al verse koffie. In hun prachtige branderij in Maastricht brandt het vuur, letterlijk. In onze theetuin schenken wij koffie van versgemalen koffiebonen en zetten wij thee van losse kwaliteitsthee.

 

 

Allergie- of dieetwensen

Wij hebben een kleine keuken en wij maken alle gebak, koek, bonbons enzovoort zelf, wat veel voorbereiding met zich meebrengt. Wij willen wel graag dat iedereen kan genieten van onze tuin en van onze producten. Indien u allergieen of dieetwensen heeft, dan denken wij graag met u mee en proberen om een aanpassing te kunnen doen. Graag ontvangen wij u wensen op tijd, het liefst minimaal 2 dagen van tevoren.
Ook vragen wij u om er rekening mee te houden dat we kruisbesmetting helaas niet helemaal kunnen voorkomen. Momenteel kunnen wij  geen producten maken voor een pinda- en notenallergie (ivm mogelijkheid kruisbesmetting) 
of veganistisch dieet. 

Menukaart 

  

  


Theekaart

In onze theetuin hebben wij bovenstaande theekaart, uitgeschreven met een smaakomschrijving. Indien u graag ook de ingredienten van de verschillende theesoorten wilt bekijken dan is dat zeker mogelijk. Wij hebben een uitgebreidere kaart opgesteld met, naast de smaakomschrijving, ook de ingredienten.
Klik hier voor de uitgebreide theekaart.

(Wanneer u bij ons bent en deze kaart graag wilt bekijken dan hebben wij deze ook! Vraag onze medewerkers hiernaar)

 

┬ę 2020 - 2021 Theetuin Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel