Menukaart

Koffie en Thee

In onze theetuin schenken wij de koffie en thee van Blanche Dael en hebben wij onze eigen verse 'selected by Bloom' thee en thee van Puur Thee Atelier.

Maison Blanche Dael is de oudste ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij van Limburg. Sinds 1878 brandt Blanche Dael al verse koffie. In hun prachtige branderij in Maastricht brandt het vuur, letterlijk. In onze theetuin schenken wij koffie van versgemalen koffiebonen en zetten wij thee van losse kwaliteitsthee.

     

 

Allergie- of dieetwensen

Wij hebben een kleine keuken en wij maken alle gebak, koek, bonbons enzovoort zelf, wat veel voorbereiding met zich meebrengt. Wij hebben geen standaard assortiment voor bijv. gluten, lactose of andere allergieen. Daarvoor zijn wij te klein en we zien dat we anders veel voedsel verspillen. 
Wel zullen wij onze specials proberen zoveel mogelijk aan te bieden met glutenvrije taart/gebak. 

Wel begrijpen we dat u ook graag bij ons wilt genieten van onze tuin en van onze producten. Indien u allergieen of dieetwensen heeft, dan denken wij graag met u mee en proberen om een aanpassing te kunnen doen. Graag ontvangen wij u wensen op tijd, het liefst minimaal 2 dagen van tevoren.
Ook vragen wij u om er rekening mee te houden dat we kruisbesmetting helaas niet helemaal kunnen voorkomen. Momenteel kunnen wij  geen producten maken voor een pinda- en notenallergie (ivm mogelijkheid kruisbesmetting) of veganistisch dieet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menukaart 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2023 Theetuin Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel